Här ska bloggas! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Här ska bloggas!

Hej, nu har jag äntligen blivit en myshowroomsmedlem. Känns fantastiskt, bloggen jag skapat kommer för det mesta handla om det jag verkligen brinner för och i mitt fall är det träning.

Jag har alltid varit intresserad av träning, hälsa och att göra aktiva val enda sedan jag var liten. Då var idrott det bästa ämnet jag visste. Där var det ingen som kunde komma och säga att jag gjorde fel, inga jobbiga lästal att lösa och inga svåra ord att skriva. Där kunde jag visa vem jag verkligen var och visa att jag faktiskt var duktig på något.

Det är detta som denna blogg mest kommer handla om. Att alla är duktiga på något bara man har viljan. Jag vill få människor att se bortom allt som kretsar kring skönhetsideal och strävan efter att vara bättre än någon annan, ingen har sagt att resan är lätt men med hårt arbete så kommer resultatet.

Hoppas ni även vill följa mig via min instagram för mer motivation och inspiration, ni hittar mig under namnet: EmiliaLidholm

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats