Vad tycker du? | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Vad tycker du?

Har ni tänkt på att det har blivit stort fokus kring träning? Alla tränar, äter bra, vilket är jätte kul och bra på alla sätt.. men mår vi verkligen så bra egentligen?

Många i min umgängeskrets är väldigt aktiva och hälsosamma men på senare tid tycker jag att det har spårat ur. Heta diskussioner startas om vad som är rätt eller fel inom träning, vad man ska äta och vilka kosttillskott man ska använda.

Jag tycker att man ska försöka hålla sig till sig själv med sina åsikter och värderingar. Självklart ska man få diskutera saker som rör träning och hälsa men när det riktas mot personer och hur dem väljer att leva sitt liv tycker jag att man ska backa ett steg eller två. Detta “problem” ser jag oftast hos tjejer, att man ska jämföra sig med varandra, man ska helt enkelt vara bättre än den andra. Allt blir en tävling istället för att hjälpa varandra och ge tips.

Hur ser ni på denna fråga? Är jag helt ute och cyklar när det gäller att tjejer konkurrerar med varandra mer än vad killar gör? Skriv gärna ner dina tankar och funderingar, jag vill gärna ta dela av dem.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats