Tips på kosttillskott | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Tips på kosttillskott

  1. EsaPro

EsaPro innehåller en blandning av essentiella aminosyror (EAA) i samma mängd som finns i muskelvävnaden – det är med andra ord gjort för en vuxen människas uppskattade behov.
Upptaget är snabbt vilket ökar muskeltillväxetn och koncentrationen av EAA i blodet. EsaPro är mycket kraftfullt och är främst avsett att tas direkt innan träning. EsaPro håller även ner kaloriintaget.

         2.  BCAA

BCAA begränsar muskelnedbrytningen och stärker återuppbyggnaden av proteiner samtidigt som de därigenom även ökar nivån av kväve i kroppen, vilket påskyndar återhämtningen hos bla idrottare. Förutom detta bidrar det även till snabbare fettförbränning och ökad muskelmassa.

       3.  Jacked Ripped Caps

Jacked Ripped Caps är en kraftfull fättförbärnnare som ökar energinevån, det här 120 kapslar. 2 kapslar om dagen, får ej överskridas.

       4.   Omega 3

Omega 3 består av de essentiella fettsyrorna eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), som behövs för att hjärnan och kroppens alla celler ska fungera optimalt. Eftersom att dem är essentiella måste man få i sig det via maten, men många är inte fisk älskare så då får man ta det i kapselform i stället. 1 kapsel per dag,

       5.   Multivitamin

Sedan har vi Body Sciences multivitaminer “daly one”. Vitaminer och miniraler är viktiga för kroppen, ibland kan det vara så att man inte får i sig det man behöver därför finns allt samlat i en tablett. Perfekt när man går på en hård diet.

       6.   Kre-Alkalyn

Kre-Alkalyn är ett prestationsökande tillskott som snabbt absorberas i musklerna. Den ökar styrkan och uthållighet, mjölksyran blir mindre man får ökad prestationsförmåga. Perfekt kosttillskott för den som vill få ut maximalt av sitt träningspass. 1-2 kapslar per dag.

       7.   Diet Fuel

Body Science Diet Fuel är ett blandat protein och innehåller både snabbt vassleprotein som drar igång proteinsyntesen och långsamt kasein som håller aminosyranivån hög under en längre tid. Detta protein innhåller höga halter av aminosyrorna BCAA, motverkar muskelnedbrytning, lågt fett och laktos innehåll. Funkar mycket bra till mellanmål, kvällsmål eller efter träning.

     8.     Casein FX

Casein FX är ett protein som tas upp successivt under flera timmar som där med bidrar till en antikatabol effekt. Passar dig perfekt som vill behålla eller öka muskelmassa. Passar till mellanmål eller kvällsmål.

 

kosttillskott

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats