vilket gym föredrar du? | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

vilket gym föredrar du?

Jag har provat många olika gym i mina dar men har aldrig riktigt fastnat för något. Jag hade en period i mitt liv då jag knappt tränade alls. Från att varit ett träningsfreak som barn till att bli hemmasittare som ungdom var ingen höjdare. även om min familj alltid har varit aktiv så fanns inte motivationen till att fortsätta träna där. Blev att man träffade någon kompis och drog och körde ett pass men det var det ända på hela veckan.

Min sambo har tränat i många år och är fantastiskt duktig. Han fick mig att ändra inställning till träning, hjälpte mig att sakta bygga upp en grund för ett frotsatt intresse. Idag kan jag inte se ett liv utan träning och det är tack vare honom. Jag har kommit till det stadiet då jag ibland kan få riktig ångest om jag inte tränar. Fitness 24 seven är det gym jag tränar på idag. Det är billigt och har öppet dygnet runt. Finns på lite olika ställen i stockholm, bla på medborgarplatsen, stureplan och även ute på värmdö där jag bor. På vissa anläggningar som finns i stan kan man boka in olika pass om man tycker det är kul. Jag som föredrar styrketräning kör ofta där dem fria vikterna står. På fitness 24 seven har dem även på vissa anläggningar också så kallade “tjej gym” där kan man hålla till på senare kvällar eller om man allmänt tycker det är skönare att hålla sig för sig själv.

Detta gym är bra på det sättet att man får väldigt mycket för den lilla summan du betalar per månaden. Dem erbjuder PT lektioner och det är bemannat på vardagar så du har chans att ställa frågor som rör gymmet eller medlemskap. Maskinerna är i bra skick och om någon skulle vara ur funktion så fixar dem det fort. jag rekomenderar starkt detta gym till alla människor, nybörjare som erfarna.

 

C_fitness-24seven-ab-stockholm-2_TYoI_L

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats