Tycker inte om kritiska åsikter! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Tycker inte om kritiska åsikter!

Många människor som inte vet eller kanske helt enkelt inte “bryr sig” om träning kommer med många kritiska åsikter. Om man nu som jag brinner för någonting, ska man då inte få yttra sig om det? Göra något av sitt intresse.? Min blogg är i avsikt inte att provocera andra människor negativt. Jag vill få människor att må bra och ge tips på saker som jag har lärt mig av och förmedla det till folk som är intresserade. Om man nu tycker att det är jobbigt att jag t ex lägger upp bilder på mig själv på instagram som jag senare delar till Facebook eller blogg inlägg som man känner att man blir negativt påverkad av, sluta följ mig då. Det är ingen som har tvingat någon att följa eller gilla bilder som läggs upp. Jag vet att träning påverkar människor på olika sätt, men jag har aldrig velat få det att bli åt det negativa hållet. Det är okej, att lägga upp bilder på alkohol, mat eller på dräggfester men när det kommer till träning och hur man ser ut blir det helt plötsligt jobbigt.

Tränings ska vara något positivt, jag tycker träning är kul, jag älskar att prata om träning, jag är stolt över mina resultat för året som gått och jag tycker att man ska få visa omvärlden att allt är möjligt. Alla människor har rätt att yttra sig, det säger jag inget om, men att trycka ner människor som brinner för något bara för att man själv inte inte gör det tycker jag är dåligt.

Jag hoppas ni som följer denna blogg inte tror att jag är ute efter att provocera, jag vill bara skriva om det jag tycker är kul, se hur mycket jag och ni som är intresserade av det jag skriver kan gå.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats