Abstinens | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Abstinens

Regnet öser ner idag igen..man ska iof inte klaga, träd och växter behöver allt det kan få så torrt som det har varit här. Börjar kännas att man har varit här snart i en vecka, längtar mer och mer hem till gymmet. Känner verkligen att jag har laddat upp med massa energi och är så taggad på att få köra stenhårt kommande vecka. Många som jag följer på instagram har satt upp personliga mål.

Många har tävlingar på G och andra bara tränar för fysikens skull. Jag började fundera på om jag har några mål. Det skulle vara så otroligt roligt att tävla. Jag tror att jag ska sikta på det. Nu när jag har byggt upp en bra grund så tror jag att jag har goda chanser att om 1 år från nu kanske kunna vara med och tävla. Har ni några mål med er träning?

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats