Fredagsmys! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Fredagsmys!

Har ätit gott och är nu fast framför tv:n. Andreas har köpt ett nytt TV-spel “skyrim” något fantasy spel. En mysig kväll helt enkelt. Imorgon står ben på schemat. Har laddat under dagen Idag för att få ut ett bra pass imorgon.

Måste bara få berätta att jag verkligen känner att mitt liv börjar finna sin plats. Stressen som varit med skolan och om jobb har tagit på mina krafter och äntligen börjar allt landa. Det känns lite som att när hösten kommer börjar man om på nytt. Man får nya krafter, energi och viljan till att dra igång med något. Kommer ihåg när jag var liten, det var alltid så spännande och roligt att börja i skolan igen, man köpte nya skrivblock, pennor kanske en ny skolväska mm. En underbar tid. Idag har jag samma känsla, Mina framsteg inom min träning, bloggen, den nya lägenheten, mina vänner och familj och nu skolan.. Livet kan inte rulla på bättre just nu!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats