5:2 dieten | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

5:2 dieten

Det är mycket snack om denna 5:2 diet som har blivit väldigt poppis den senaste tiden. För att förklara lite kort vad den innebär så äter man normalt 5 dagar och 2 dagar begränsar man kaloriintaget. Man kallar den för periodvis fasta. Enligt vissa människor fungerar den jättebra och enligt andra fungerar den inte alls.

Jag tycker att det vore intressant att prova den och se hur man mår och hur mycket man orkar träna mm. Men jag tror att den är som alla andra dieter, lätt att börja med, svår att avsluta. Det håller aldrig i längden om man verkligen inte har den disciplinen och viljan att lyckas fullt ut. Men ett tips innan man testar dieter över lag är att rådfråga en läkare om vad som är bäst för just dig.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats