Bra start! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Bra start!

God morgon, påklädd och klar är jag! Sitter och äter frukost i min ensamhet. Eftersom jag aldrig har varit någon frukostmänniska så varierar jag min frukost väldigt mycket för att jag inte ska tröttna. Jag har ätit mycket kvarg och Granola men har faktiskt ändrat till fiberhavregryn som jag gör gröt på. Har ätit det i några dagar nu och gillar det riktigt mycket. Man håller sig mätt längre och det passar mig perfekt när jag går i skolan nu.
Ett tips till er som inte redan äter gröt på morgonen. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans! Oj! Justja Obama är på ingång idag så tänk på att det kan bli rörigt i stan.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats