Ätardagar | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Ätardagar

Fick en kommentar här om dagen då frågan gällde mina ätardagar och att livet måste vara super tråkigt utan onyttig mat. Jag kan säga så här, att äta onyttigt behöver inte vara dåligt. Man väljer själv vad man vill äta och hur mycket. Jag har valt att ha en dag i veckan då jag äter godis, glass eller liknande. Kanske pizza eller någon riktig slabbig kebabrulle. De dagarna jag inte äter detta äter jag vardaglig mat. Mycket kött, kyckling, fisk mm. Även ris, pasta eller potatis. Det betyder inte att jag bara äter sallad hela dagarna. Då hade jag inte fungerat fysiskt eller psykiskt kan jag säga. Jag vill bara förklara att alla gör som känns bäst för dem. Men ett tips är att ha en dag som man har som godis dag. Fredag eller ev lördag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats