Bars, är dem så bra som vi tror? | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Bars, är dem så bra som vi tror?

Alla har säkert provat någon typ av energibar eller proteinbar efter träningen eller till Mellis. Bars innehåller generellt mycket kolhydrater oftast snabba så du får en snabb återhämtning. Även om det står protein på barens framsida får man inte luras av att det faktiskt innehåller mer kolhydrater. Bars innehåller mycket energi och många kalorier.

Energin kommer från många olika sockerarter, vanligt socker, fruktsocker mm. Var noga med att läsa innehållsförteckningen för att se vad för tillsatser det faktiskt är i. Det finns bars som koncentrerar sig mycket på innehållet också, kolla på dem som innehåller mer protein skulle jag säga. Det finns även många tips på hur man kan göra egna proteinbars eller bollar.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats