Bra avslut på en dålig dag.. | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Bra avslut på en dålig dag..

Från att vara en super dålig dag till att bli helt okej. Hittade boken jag sökte på campus, tittar i plånboken när jag ska betala och hittar en hundralapp som konstigt nog “aldrig” har legat där vad jag har sätt.. Haha blev genast lyckligare. Armpasset gick också bra, tråkigt dock pga att hörlurarna är trasiga.. Det bli fisk till middag idag, fisk i ugn som min mamma alltid har lagat. Fantastiskt god. Här kommer receptet:

Ingredienser (4 port) :

2 paket vit fisk
5dl grädde (jag kör på 15%)
Dill
2 st tomater (stora)
Citronpeppar (efter behag)
Salt (efter behag)
Potatis

Gör så här:

Koka potatis i en kastrull.
Lägg fisken i en stor form, salta och peppra.
Häll på grädden och skär upp tomaterna. Lägg tomaterna uppe på fisken. Hacka ner Dillen och strö över fisken och tomaterna. Låt den grädda i ca 15-20 min i mitten av ugnen.
Enkel men super god fiskrätt!

Ugnen: 150 grader

image

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats