Fredag idag! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Fredag idag!

Fredag idag mina vänner! Sitter och tittar på vakna med NRJ. Gud vad jag äskar dem. Haha så roliga. Färgade håret igår igen, blev super bra! Shoppade även en ny stickad tröja, en mössa och en vanlig svart Hood tröja. Så skönt med lite vanliga tjocka tröjor nu till hösten!

Igår körde jag bröst med Andreas. Det gick faktiskt bra. Felet med mig är att jag är så envis och blir så frustrerad när det inte går som jag vill. Jag började köra dips som är en tung/ krävande övning sedan blev det bänk där jag tog PB på 40 kg. Avslutade med PecDec då jag höjde till 41kg. Märker att jag blivit starkare och att jag fokuserar bättre. Men allt är tack vare min fantaststiska man.

Då ska man snart till skolan, ikväll blir det axlar och fredagsmys!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats