Hemligt | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Hemligt

Hej på er!

Igår söndag blev det inget inlägg, jobbade tidigt och fick besök av Andreas syster och pojkvän. Pluggade även en stund så tiden räckte inte riktigt till. Hade en vilodag pga dålig sömn mellan lördag och söndag.. Hatar det där när man går och lägger sig hyfsat pigg, sover några timmar, vaknar och kan inte somna om. Paniken som uppstår när man tittar på klockan och inser att man ska upp om 3 timmar.

Nu sitter jag och tittar på tv samtidigt som jag sitter och läser lite bloggar. Det var hemskt att gå upp imorse kan jag säga. Klockan ringde 06:00 då jag fick snooza en stund men fick genast bråttom då jag insåg att jag sovit alldeles för länge. Hann sminka mig och borsta i ordning håret, gjorde en shake och tog en banan som frukost. Inte den bästa men bättre det en ingenting.
Var i skolan fram till 14 då jag åkte och tränade rygg intensivt i en halvtimme, efter det åkte jag in mot stan igen för att möta upp Andreas. Jag har tänkt att jag inte ska säga något om det vi gjorde, det får vara en hemlighet en stund till, lovar att jag ska dela med mig av det men inte riktigt än.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats