Trött och ofokuserad | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Trött och ofokuserad

En lugn lördag har det varit. Har tagit det ganska lugnt hela dagen, legat i soffan och kollat på New Girl. Har ni inte sett den serien måste ni det. Den är underbar. Man skrattar hela tiden då personerna hamnar i pinsamma situationer hela tiden. Super kul! Tränade ben idag. Jag var grymt taggad när jag kom dit men när jag väl körde igång blev inget som jag ville. Blev inget bra pass med andra ord. Kände mig inte fokuserad alls. När jag var klar fick jag beröm av en kille som skulle gå samtidigt som mig. Han tyckte jag körde på jätte bra! Då blev allt genast bättre! Man blir så glad av sånna ord även fast jag inte var nöjd.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats