Trött på gnäll | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Trött på gnäll

Jag blir så trött på människor som ska lägga sig i andras val i livet. Varför kan man inte bara glädjas av att det går bra för andra? Jag menar det är inte omöjligt för någon att ha viljan att lyckas med något i livet. Jag vet att det inte är lätt att “inte” lyssna på andra men låt dem inte trycka ner eller förstöra dina drömmar. Jag har än så länge inte blivit utsatt för kränkande ord eller liknande men det skulle inte förvåna mig om det skulle komma snart.
Om du har något som du brinner för och som du verkligen vill utvecklas i, låt ingen stoppa dig. Försök att koppla bort människor som ger en negativ aura och blicka framåt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats