Bättre uppdatering och mindre stress | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Bättre uppdatering och mindre stress

Är så dålig på att uppdatera! All min tid har gått åt till att plugga till min första skriftliga salstentamen på tisdag. Det kommer vara underbart när det är över och man kan hämta nya krafter. Även fast denna kurs har varit svår så tycker jag det är väldigt roligt fortfarande. Har fantastiska klasskompisar, så härliga tjejer som jag har börjat umgås med lite mera, riktigt kul! Igår kom två bra vänner över till oss och drack vin och bara mös med oss. Det var så skönt att bara bryta alla dagliga sysslor och umgås med vänner för en gång skull.
Nästa vecka kommer träningen bli mer regelbunden igen, fick in både bröst och axlar igår och det blev ett jäkla bra pass! Mamma och jag ska boka in en dag med Afternoon Tea på Grand Hotel någon dag också. Har aldrig varit på det så det kommer bli jätte mysigt nu när det är höst också.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats