Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan. | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan.

Helt slut efter en lång intensiv dag i skolan. Det var kolsvart när jag gick upp imorse. Trodde jag hade ställt klockan för tidigt först men icke. Tränade rygg igår, fick till ett bra och svettigt pass, precis som det ska vara. Sitter nu och överväger om jag ska hoppa träningen idag men vet samtidigt att det är så skönt när man väl är klar. Nej inget vila här, sök upp motivation och traska ner till gymmet, de är det du ska göra! Hade varit skönt ibland att ha någon som sparkade en i baken eller drog en till gymmet om man inte hade fokus eller ork. Nog om det, dags att släpa sig iväg!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats