För mycket måste och för lite tid! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

För mycket måste och för lite tid!

Praktiken satte igång den här veckan. Första intrycket av skolan och handledaren var bra. Fick träffa alla barn igår, frågvisa och nyfikna på allt. Idag höll jag en kort lektion i halvklass, det gick både bra och dåligt men ser det som en erfarenhet och siktar mot lektionen som ska hållas på fredag som jag även kommer att dokumentera. Tränade senast i måndags. Känner mig jätte dålig och har ångest för att jag inte har ormat gå dit. Samma sak gäller det lägenheten. Måste städa snart, var väldigt länge sen men känner inte att tiden räcker till.. Även jobbet har hamnat på sidan av.. Inte bra! För mycket måsten och för lite tid, ingen bra kombination.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats