Frukost och träningsprat | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Frukost och träningsprat

Eftersom jag är ledig idag så tyckte jag att jag var värd en sovmorgon. Fick reda på mitt studieresultat igår för min matematiktenta och blev förvånandsvärt glad. Det har faktiskt varit lite jobbigt, för under hela julen har vi väntat på att få tillbaka den och man har oroat sig och vi började till och med en ny kurs som har sträckt sig över lovet… Så den här veckan är ännu en kurs klar. Så intensivt, men nu när denna gick så bra så har jag fått motivationen tillbaka och är redo för den kommande tentan. Äh, nog om tentor, ingen vidare kul för er som läser detta och som inte ens pluggar.. 

Det är ju träningen vi är intresserade av och ska hålla oss till. Jag och A har som sagt suttit och klurat på ett nytt träningsschema och kom efter om och men fram till ett strukturerat och roligt schema. Hela hösten och vintern har för oss varit mörk och tråkig och man har bara känt sig trött och hängig, Det har blivit alldeles för många pizzor och för lite grönsaker. Men formen har hållt sig hyfsat bra. Det positiva som har bidragit med dessa pizzor och annat är att jag har tagit många nya PB. Har klarat vikter som jag aldrig trodde jag skulle komma upp till på denna korta tid. Jag har märk att det gäller att vara envis och ses sitt mål i vitögat. ‘

När det gäller kosten så har vi slutat med alla onyttiga delar, samt mindre godis på helgerna och har börjat köpa kyckling i mängder samt ris och potatis. Det är även mycket mer grönt och Kvarg i lass som vi gör smoothie på och även goda såser till rätter. När vi närmar oss vår och sommar så kommer vi lägga in en diet men eftersom jag fortfarande vill bygga så håller jag mig fortfrande till mycket kolhydrater och protein. Måste även berätta att jag hade ett uppehåll med kosttillskotten, bla kreatin och EAA. När jag körde igång med det igen så kändes det toppen. Fick ett rus genom hela kroppen och bara kände hur mycket jag verkligen vill träna. En underbar känsla. Så ett tips är att ta ett uppehåll så kroppen får återhämta sig och sedan börja igen för att skapa motivation för dig och få ditt livs bästa pass igen! 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI[/youtube]

Här kommer ytterligare lite motivation, älskar verkligen att titta på dessa klipp för att få inspiration, bli taggad och inse att kan dessa människor så kan jag! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats