Dagen som gått | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Dagen som gått

God kväll mina vänner, 

ligger som en säck potatis i soffan med A och lilla Tess. Dagen har varit bra i allmänhet. Håret blev jätte bra. Köpte en chokladbrun färg som först såg jätte mörk ut men nu när håret är tort så ser det väldigt bra ut. Träningspasset gick också bra, mycket folk men det gick att ta sig igenom övningarna som var planerade. Annars har solen bidragit till mycket glädje tror jag. Justja, måste berätta att Tess var jätte modig idag då hon tog en titt på balkongen. Hon smög ut och kände på snön och fick syn på grannarna som gick nedanför. Hon såg så lycklig ut. Hon började rulla runt på golvet och började busa runt. När jag sedan ropade in henne så tog det en stund innan hon reagerade. När jag stängt dörren så hoppar hon up på armstödet till soffan och sträcker sig samtidigt som hon jamar mot dörren. haha hon tyckte verkligen att det var kul. Snön har hon ju bara sätt genom fönstret annars som hon försöker fånga hela tiden. Riktigt kul att se.          

                                                                                  bild 2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats