Plugg kombinerat med riskakor | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Plugg kombinerat med riskakor

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade mig men man hinner ju knappt skriva. Har så mycket som ska organiseras i mitt huvud när det gäller skola och träning. Helgen har i det stora hela varit bra. I fredags satt jag barnvakt hela kvällen och var helt slut när jag kom hem. Jag fick till ett bra ryggpass på dagen som höll i sig dagen där på.. I lördags så bjöd jag ut A på middag. Vi åt på en mysig klassisk italienska restaurang i Gamla stan. Vi gör så sällan sådanna saker tillsammans så det var extra mysigt denna gång. Vi avslutade kvällen med en drink på fridays med vänner. Mycket folk dock då det var löningshelg! Söndagen fick spenderas hemma med storhandling och allmänt fix. Tränade baksida lår och rumpa som också gick strålande trotts trötthet. Idag ligger fokus på biceps och triceps! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats