Är man rastlös, då tränar man! | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Är man rastlös, då tränar man!

Jag som hade tänkte ta en vilodag idag, men så blev det inte. Nej jag kände att jag var för pigg för att vara strosa runt här hemma. Eftersom jag gick upp så tidigt så hann jag med att titta på film, äta lunch, sova, gosa med katten och plugga en stund. När allt detta var klart var klockan 15. A kommer inte hem för än runt 17 så jag tog mig i kragen och tog en promenad till gymmet. Nu när jag är hemma igen, ny duschad och klar så känns det underbart. Benen fick sig en riktig omgång.

Jag tänkte även tipsa om ett super gott och lätt mellanmål som faktiskt står på baksidan av mjölkpaketet. En lätt mjölkdrink med fiberhavregryn, banan och kanel.
Jag hade dessvärre inget fiberhavregryn hemma men provade istället att ha i Paulúns supergrötmix. Den mixen innehåller havregryn, solrosfrön och torkad frukt.. Detta blev supergott och verkligen värt att testa!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats