En helt vanlig torsdag | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

En helt vanlig torsdag

Idag var det skola och föreläsning i tre timmar. Efter så åt jag och en fin vän till mig lunch och små pratade lite, sedan bar det av hemåt, läste en stund och somnade. Har på senare tid blivit jätte trött mitt på dagen och behöver typ sova en stund för att orka med kvällen.. Mycket märkligt! Tränade inte idag, stannade hemma och gjorde en tidig middag som bestod av tacos. Vi ska strax fortsätta titta på serien breaking bad.
En mycket märklig serie familjen rekommenderade. Nu har vi börjat komma in i den lite mer så den börjar visa positiva sidor.. Värd att ge en chans i alla fall.

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats