Middag och breaking bad | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Middag och breaking bad

Då var söndagen här och jag är helt slut efter ett hårt axelpass. Det kändes riktigt bra när jag gick där ifrån faktiskt. Håller just nu på att laga lax i ugn med ris. Har gjort en god kräm av chili créme fraiche och smulad feta ost. Det måste ni prova, otroligt gott! Vi vart även bjudna på födelsedags lunch då min farfar fyllde år. Han hade bokat bord på olearyś så det vart en stor burgare med cheddar och pommes. Igår vart vi bjudna på middag hos fina vänner. Det var en super mysig och lyckad kväll med god mat och underbart sällskap. Annars så var gårdagen lugn med städning i fokus. Helgen har verkligen varit uppbokad med roliga händelser. Dags att ladda upp för ny vecka med breaking bad och maaat!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats