Lite omväxling skadar aldrig.. | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Lite omväxling skadar aldrig..

Hej på er!

Har haft en super bra helg, träffat vänner, shoppat och myst framför breaking bad. Jag och A har pratat om att byta gym. Fitness 24/7 är bra men jag kan tycka att det är stökigt och smutsigt i mellan åt. De gym vi har tittat på ligger i närheten där vi bor så man kan lätt gå fram och tillbaka. Jag jobbade för länge sedan på det gymmet och har bara bra saker att säga om det. Det nya obemannade gymmet som vi var på, var inte riktigt så stort som jag trodde. Vissa maskiner saknade man men mycket fräsch lokal och omklädningsrum. Jag och A tog en veckas provträning för att testa och se om det är värt att byta. Lite kul med omväxling iaf. I lördags så var vi på bud och fitness i Västberga. En jätte stor butik med massa ögongodis. Köpte mig ett par Better Bodies byxor som jag är sjukt nöjd med. Ska visa bild senare. Dock är man pank nu istället men det var det värt!

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats