Tiden rinner iväg.. | Emilias fitness blogg

Emilias fitness blogg

Annons

Tiden rinner iväg..

Redan onsdag.. Dagarna går så himla fort! Är ledig en vecka fram över då tid för tentaskrivning var tanken. Har suttit lite varje dag så känner mig inte speciellt stressad. Nu är det färdig pluggat för Idag, har landat i soffan med Tess nu och slö tittar på tv. Ikväll ska vi förbi Andreas mamma som fyller år. Blir nog middag och fika där.

Tränade bröst imorse. Var inte så många där så hade stor plats att jobba på. Passet gick bra, körde dips 4×8, Pullovers (20kg)3×8, Cable (7,5kg) 4×10, lutande hantelpress (14kg) 4×10 och bröstpress (superset) 30kg/ 20kg. Tar det fortfarande lugnt då kroppen inte riktigt vill samarbeta.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats